Karin Jørgensen

  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /srv/www/disdanmarkdk/www/fynhistorie/sites/default/themes/historie/template.php on line 25.
  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /srv/www/disdanmarkdk/www/fynhistorie/sites/default/themes/historie/template.php on line 32.

Historie

Medlem i
14 år 5 uger

Kontakt

Kontakt informationer
karin.jorgensen@mail.tele.dk

Om brugeren

Beskrivelse
Jeg har siden 1980 arbejdet med slægtsforskning og lokalhistorie. Mine afskrifter af forskellige arkivalier startede egentlig på det tidspunkt, da det blev vanskeligt at få fotokopier på Landsarkivet for Fyn.
I begyndelsen var det de lokale kirkebøger, som jeg afskrev og lavede som en form for registre med viede og døde samt fødte. Men da det var svært nogle gange at få de rigtige børn anbragt hos de rigtige forældre, gik jeg i gang med skifteprotokollerne.

Skifteprotokollerne er for de flestes vedkommende afskrevet fra microfilm, som jeg lånte på rigsarkivet - indtil det heller ikke mere var muligt.

Hvad selve materialet angår har jeg overvejende skrevet det ordret af, selv om jeg har forsøgt at stave sted- og personnavne med nutidig retskrivning.
Nogle få forkortelser er anvendt: * = født, + = død og oo = gift med.
Henvisninger eller tilføjelser til originalmaterialet er skrevet i kursiv.

Materiale af denne bruger

KildematerialeKronikker