Nye tider for historieportalen og DKviaNET A/S

Kære kunder, leverandører, læsere, brugere.

Vi har haft en meget spændende periode af vores liv ved at starte DKviaNET.dk som først var en lokalportal for Svendborg kommune, for siden at blive udvidet til Sydfyn, hele fyn og i 2006 at tage springet fuldt ud til en landsdækkende portal, dkvianet.dk  der blev færdig september 2006.

Alt har som bekendt en tid, og nu er min tid kommet til at nyde, at sige farvel til en god periode af mit liv, hvorefter jeg skal nyde mit otium i en "ung alder".

Vi har nydt de mange og ofte lange arbejdsdage med alt hvad det indebar af latter, sjove opgaver, gode medarbejdere, problemer der skal løses og til glade hilsner fra kunder, der også har ment at vores portalkoncept og løsninger har gjort en forskel.

Vi har nu valgt at sælge portalkonceptet dkvianet.dk med område- og lokalportaler samt vores hosting til Pohl Data. Vi mener de vil være i stand til at videreføre vores portalkoncept samt yde vores mange og trofaste kunder en god og professionel assistance, som også vi har bestræbt os på i den tid det var os, der drev portalkonceptet og hostingen.

Historieportalen http://historie-info.dk, Vores portal om gamle danske husdyr http://daic.dk, Jerseyportalen http://jersey-dk.dk samt .... er ikke en del af overtagelsen.
Disse drives videre i privat regi under ATH-Group A/S sammen med de mange samarbejdspartnere, der er med i det arbejde. 

Gitte arbejder stadig videre med vores 2 minihoteller i København Royalbed.dk og Go2bed.dk hvor vi glæder os til, også at huse tidligere kunder. 
Vi har virkelig haft succes med den form for "minihoteller" her i København, så vi må jo også prioritere vores tid og kræfter.

Overtagelsen faldt 2. januar 2007, lidt uheldigt i vores ferie, men vi håber også at vores kunder og brugere ikke blev forstyrret af det.
Vi medgiver Pohldata de bedste ønsker for det videre arbejde med portalkonceptet DKviaNET og Minihotels.dk samt med vores hostingvirksomhed for erhvervslivet.

Så nu efter 6 pragtfulde uger på Borneo og Bali med en masse dykning for mig, er vi klar til at tage fat på den nye periode af vores liv.

Med venlig hilsen

Hans Ottesen

mail@fynhistorie.dk